PAUL BANKS OG CHARLOTTE HALBERG

4 cd’er med fortælling og musik for børn 5 - 10 år bestilles her

Paul Banks & Charlotte Halberg har sammen skrevet seks musikfortællinger for børn.


Musik og sange er skrevet specielt til disse fortællinger. Paul Banks fortæller og synger, og til sammen spiller de to musikere på over 20 instrumenter, bl.a. guitar, banjo, mandolin, mandocello, tværfløjter, panfløjte, kalimbaer, aluphone, autoharpe, marimbula og mange andre lydeffekter.


Fire af vores musikfortællinger er indspillet på CD


TIDSRØVER handler om nogle mystiske bankrøverier, drengen Malthe, hans hund Charlie og Malthes ven, gamle Hr. Sørensen, som ved en masse sjove ting om tid.


JUPITERS ØJE. Pigen Olga får en ny og støjende nabo. Det viser sig, at han i sin baghave er ved at bygge en raket, som skal flyve til Mars. Ved en fejltagelse kommer Olga med på turen, som udvikler sig ret dramatisk…


REJSEN begynder i Sverige og følger en lille guitars forunderlige rejse mellem skiftende ejere og over Atlanterhavet til USA


ØEN handler om drengen Theis og De Flyvende Flageoletter – tre små fyre, som han befrier fra en flaske – og deres fælles søgen efter en glemt sørøverskat.

2014

2010

2006

TIDSRØVER + JUPITERS ØJE + REJSEN

Bestilles hos GATEWAY MUSIC

(100 kr.pr styk  +  porto)


ØEN bestilles hos: EXLIBRIS

(129 kr. +  porto)

I 24 år har Paul Banks og Charlotte Halberg begejstret børn (og deres medfølgende voksne) med deres musikfortællinger. De har optrådt hundredvis af gange på børnehaver, skoler, festivals, biblioteker, kirker, foreninger - alle steder, hvor børn kan samles om god musikalsk underholdning. Deres turnéer har bragt dem til alle afkroge af landet - og endda til Grønland.

2017