PAUL BANKS OG CHARLOTTE HALBERG

ØEN - PRESSE

Paul Banks & Charlotte Halberg


ØEN – en musikfortælling


ØEN handler om drengen Theis, en flere hundrede år gammel sørøverskat, og ikke mindst en besynderlig trio magiske væsener, som kalder sig De Flyvende Flageoletter (en flageolet er en overtone som kan frembringes på mange musikinstrumenter).  Koncerten er lige dele musik, sange og historie.


Aldersgruppe: 5 – 10 år                    Varighed: 45 min.


Læs mere om Paul Banks’ og Charlotte Halbergs koncerter og kontakt dem på:

www.bankshalberg.dk


I 26 år har Paul Banks og Charlotte Halberg begejstret børn og voksne med deres musikfortællinger. De har optrådt hundredvis af gange på skoler, børnehaver, biblioteker, foreninger - alle steder, hvor børn kan samles om god musikalsk underholdning. Deres turnéer har bragt dem til alle afkroge af landet samt til Grønland. På scenen er duoens varemærke et humoristisk og nærværende samspil med deres publikum og virtuost spil på et stort antal akustiske instrumenter. Paul fortæller, synger og spiller på guitarer, banjo, mandocello og mandolin. Charlotte spiller på tværfløjte, panfløjte, det afrikanske ’tommelfinger-klaver’, kalimba samt diverse rytmeinstrumenter og lydeffekter.

Paul Banks og Charlotte Halberg optræder desuden med musikfortællingerne ØEN og REJSEN, som er udkommet på Cd: ØEN (Exlibris, EXLCD 10007) og REJSEN (Gateway, PBCH 01). Se mere på www.bankshalberg.dk


Paul Banks har været kendt som en stilskabende guitarist, sanger og sangskriver i over 35 år. Han har udgivet 12 albums i eget navn og medvirket på ca.100 andre som sideman. Han har bl.a. modtaget komponistforeningen DJBFAs hæderspris, to Danish Music Awards, samt prisen ’Årets Danske Bluesnavn’ (2006). Han spiller mange solokoncerter og danner desuden duoer med bl.a. saxofonisten Jakob Dinesen og guitaristen Aske Jacoby og spiller i ”Musikorkestret” og i trio med Kristian Jørgensen og Thor Backhausen.

Se mere på www.paulbanks.dk       paul@paulbanks.dk

Charlotte Halberg har i over 30 år spillet på sine fløjter i en lang række akustiske orkestre inden for jazz, verdensmusik og folkemusik samt spillet teatermusik. Hun spiller for tiden med adskillige orkestre med koncertprogrammer for både voksne og børn. Blandt disse kan nævnes duoen med marimbaspilleren Kaj Stensgaard, trioen XONG med pianisten Irene Becker og den vietnamesiske dan tranh-spiller Than Thuy og trioen Halberg/Clausen/Andersson.

Se mere på www.charlottehalberg.dk     ch@charlottehalberg.dk