PAUL BANKS OG CHARLOTTE HALBERG

TIDSRØVER - PRESSE

PAUL BANKS OG CHARLOTTE HALBERG


TIDSRØVER – en musikkrimi


Vinder af Carl Prisen 2018 i kategorien Årets komponister inden for Børnemusik.


TIDSRØVER er en musikfortælling for børn mellem 5-10 år.

Fortælling, musik og sange er skrevet af Paul Banks & Charlotte Halberg specielt til denne musikfortælling.


Hvad er egentlig tid?


Hvordan kan det være, at få minutter nogle gange kan virke som en uendelighed, mens flere timer andre gange kan flyve af sted?


Og hvorfor har lysets hastighed noget at gøre med vores oplevelse af tid?TIDSRØVER handler om nogle mystiske bankrøverier, drengen Malthe, hans hund Charlie og Malthes ven, gamle Hr. Sørensen, som ved en masse sjove ting om tid.  Aldersgruppe: 5 – 10 år                                          Varighed: 45 min.
TIDSRØVER udkom på CD september 2017


Læs mere om Paul Banks' og Charlotte Halbergs koncerter og kontakt dem på:

www.bankshalberg.dk


I 26 år har Paul Banks og Charlotte Halberg begejstret børn og voksne med deres musikfortællinger. De har optrådt hundredvis af gange på skoler, børnehaver, biblioteker, foreninger - alle steder, hvor børn kan samles om god musikalsk underholdning. Deres turnéer har bragt dem til alle afkroge af landet samt til Grønland.


På scenen er duoens varemærke et humoristisk og nærværende samspil med deres publikum og virtuost spil på et stort antal akustiske instrumenter. Paul fortæller, synger og spiller på guitarer, banjo, mandocello, mandola og mandolin. Charlotte spiller på tværfløjter, panfløjte, det afrikanske 'tommelfinger-klaver', kalimba samt diverse rytmeinstrumenter og lydeffekter.


Paul Banks og Charlotte Halberg optræder desuden med musikfortællingerne JUPITERS ØJE, ØEN og REJSEN, som alle er udkommet på Cd: JUPITERS ØJE (Gateway, PBCH 02), ØEN (Exlibris, EXLCD 10007) og REJSEN (Gateway, PBCH 01). Se mere på www.bankshalberg.dk


Paul Banks har været kendt som en stilskabende guitarist, sanger og sangskriver i over 40 år. Han har udgivet 13 albums i eget navn og medvirket på ca.100 andre som sideman. Han har bl.a. modtaget komponistforeningen DJBFAs hæderspris, to Danish Music Awards, samt prisen 'Årets Danske Bluesnavn' (2006). Han spiller mange solokoncerter og danner desuden duo med bl.a. saxofonisten Jakob Dinesen og spiller i ”Musikorkestret” og i trio med Kristian Jørgensen og Thor Backhausen.

Se mere på www.paulbanks.dk

paul@paulbanks.dk


CHARLOTTE HALBERG (tværfløjte, panfløjte, percussion) har i årenes løb været medlem af en lang række grupper indenfor jazz, world og folkemusik samt spillet teatermusik (bl.a. ”Gorillaz” projekt i England) Hun spiller for tiden i adskillige orkestre med koncertprogrammer for såvel voksne som for børn. Inspirationen hentes fra turnéer og studierejser til bl.a. Peru, Kina, Vietnam, Indonesien, Ghana, Brasilien, Australien, USA, Grønland og Cuba.

Se mere på: www.charlottehalberg.dk

ch@charlottehalberg.dk